5 figyelmeztető jel alkalmi randizáshoz

Amikor alkalmi randizáson vagy, fontos, hogy figyelj minden olyan piros zászlóra, ami arra utalhat, hogy a dolgok nem mennek olyan jól, mint remélted. Íme, az öt leggyakoribb baljós jel, amire érdemes odafigyelni:

Mindig lemondja

Ha a párod mindig az utolsó pillanatban mondja le a randit, az frusztráló lehet. Elvégre valószínűleg tervezgettél, és talán még a munkádból is kivettél időt. De lehet oka annak, hogy a randid mindig lemondja. Lehet, hogy fél az elköteleződéstől, vagy nem áll készen egy kapcsolatra. Ha szeretnél kapcsolatot folytatni ezzel a személlyel, próbálj meg beszélni vele az érzéseiről. Talán hajlandóbbak lesznek megnyílni, ha úgy érzik, hogy meghallgatják őket. És ki tudja? Talán segíthetsz nekik legyőzni a félelmeiket, ami egy boldog és egészséges kapcsolathoz vezethet.

Nem vagytok egy hullámhosszon

Úgy tűnik, soha nem vagytok egy hullámhosszon azzal kapcsolatban, hogy mit csináltok vagy hová tartotok, ami mindkettőnk számára frusztráló lehet. Néha úgy érzed, mintha csak a mozdulatokon mennél keresztül, valódi cél vagy irány nélkül. Tudom, hogy ennél sokkal többre vagy képes. Úgy tűnik, mintha nem lennél biztos benne, hogy mit akarsz az életben. Remélem, hogy egy nap megtalálod az utad, és rájössz, mi az, ami boldoggá tesz. Addig is, én itt leszek melletted, és szurkolok neked minden lépésnél.

Dráma és konfliktus

Frusztráló lehet, ha a párod mindig megpróbál drámát vagy konfliktust szítani. Úgy érezheted, mintha tojáshéjon járnál, sosem tudhatod biztosan, hogy mi indítaná be őket. Bizonyos esetekben ez a viselkedés a figyelem iránti igényből vagy az intimitástól való félelemből fakadhat. Lehet, hogy a párod hozzászokott ahhoz, hogy mindig a figyelem középpontjában van, és bizonytalannak érezheti magát, ha nem ő van a középpontban. Vagy attól is félhet, hogy túl közel kerül valakihez, és megbántódnak az érzései. Ha észreveszed ezt a mintát, fontos, hogy őszintén beszélgess a pároddal. Nézd meg, hogy van-e valami a viselkedésük mögött, amiben segíthetsz nekik. Végső soron olyan valakivel szeretnél együtt lenni, aki mellett biztonságban és szeretve érzed magad, nem pedig olyannal, aki mindig felesleges zűrzavart visz az életedbe.

Több energiát raksz bele

Ha úgy érzed, hogy mindig több erőfeszítést teszel a kapcsolatba, mint a partnered, fontos, hogy beszélgessetek erről. Lehetséges, hogy a partnered nem veszi észre, hogy nem húzza le a maga részét, és talán szívesen igazítana a viselkedésén, ha tudná, hogy ez fontos neked. Az is lehetséges azonban, hogy a partnerednek megfelel a status quo, és nem érdekli, hogy változtasson. Ebben az esetben lehet, hogy itt az ideje, hogy újraértékeljék a kapcsolatukat. Ha folyamatosan elégedetlen vagy a partnered erőfeszítéseivel, nem valószínű, hogy a helyzet magától javulni fog. Végső soron el kell döntenie, hogy hajlandó-e továbbra is több erőfeszítést tenni, mint a partnere, vagy inkább véget vet a kapcsolatnak.

Sűrűn nem elérhető

Ha úgy érzed, hogy a partnered soha nem elérhető, amikor szükséged van rá, nem vagy egyedül. A mai rohanó világban nem ritka, hogy az emberek úgy érzik, elszakadtak a szeretteiktől. Van azonban néhány dolog, amivel javíthat a helyzeten. Először is, próbáljon megértőbb lenni a partnere időbeosztásával kapcsolatban. Ha mindig elfoglalt a munkahelyén, próbáljon időt szakítani rá az ebédszünetben vagy hazaérkezés után. Ön is megpróbálhat rugalmasabb lenni a saját időbeosztását illetően. Ha tudja, hogy a partnerének szabad hétvégéje lesz, próbáljon megtervezni valamit, amit együtt csinálhattok. Végül pedig ügyeljen arra, hogy kommunikáljon a partnerével az igényeiről. Ha tudatja vele, hogy mennyire fontos önöknek, hogy együtt töltsenek időt, ő is nagyobb valószínűséggel tesz erőfeszítéseket annak érdekében, hogy ez megtörténjen. Egy kis erőfeszítéssel javíthat a helyzeten, és közelebb érezheti magát a partneréhez, mint valaha. Ha ez a helyzet sűrűn előfordul, ideje új szexpartner után keresned!
Ⓒ 2024 | onlinetarskeresok.hu | Minden jog fenntartva