5 hasznos tipp az első szexrandihoz

Az alábbi bejegyzésben megválaszoljuk azon kérdéseket, amelyeket a leggyakrabban tesztek fel nekünk az első randival kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy ezen tanácsok általánosan közelítik meg az első randit és a felmerülő kérdéseket, azonban minden egyes ember és randi más és más. Vágjunk is bele!

1. Mire számítsunk az első randin?

Fontos, hogy az ismerkedés kezdeti szakaszában már online tisztázzuk, hogy mit várunk az első randitól. Mivel a szexchat/szexrandi oldalakon a legtöbb regisztrált szexpartnert keres ezért viszonylag könnyű dolgunk van, de érdemes az első találkozót megelőzően megerősítést kapni a partnertől, nehogy “feleslegesen” készüljünk szexre, míg partnerünk egy testiségektől mentes személyes találkozót szeretne. Tapasztalatunk szerint az érett szexpartnerek szeretnek a lényegre térni, ezért ha nem szeretnél felesleges köröket futni, akkor érdemes 40 felett keresni. Ide kattintva regisztrálhatsz a MagyarSexting oldalra amit kifejezetten a 40+-os korosztálynak hoztak létre.

2. Szükséges-e ajándékot vinni?

Az első randin hagyományos társkeresés esetén a férfiak gyakran kedveskednek ajándékkal, ez a szexpartner keresésnél sincs másként. Jellemzően egy csokor virág, vagy egy doboz csoki megfelelő hatást kelt, de szexrandi esetén sokkal kreatívabbak is lehetünk, megfelelő ajándék lehet egy fehérnemű (szexi bugyi, vagy harisnya) amelyet szívesen látnánk kiszemeltünkön az első együttlét alkalmával. Bátrabbak akár vibrátorral, vagy más szexuális segédeszközzel is kedveskedhetnek, azonban fontos, hogy ezek mindig újak legyenek, lehetőleg bontatlanak (Te sem vennél más által használt fogkefét a szádba).

3. Hogyan kezdeményezzünk aktust a randi során?

Ez egy fogós kérdés és sajnos nem tudunk univerzális válasszal szolgálni, de ahogy fent is említettük az érett hölgyek általában kertelés nélkül a tudtunkra adják mit szeretnének akár részletekbe menően is. Mivel a szexrandik túlnyomó része lakáson, vagy szállodában történik ezért az intimitás sokkal természetesebben jön, mintha mondjuk egy kávézóban beszélgetünk a partnerrel. Ezt leszögezve elmondhatjuk, hogy nem kell attól tartanunk, hogy meghiúsulna az együttlét. Egy üveg bor, vagy pezsgő segíthet gyorsan elérni a célt, pár pohár és a félszegebb hölgyek is azon kapják magukat, hogy lekerült a bugyi és a lehető legjobb irányba tart a randi. A mértékletesség azonban fontos, illetve ha partnerünk nem szeretne alkoholt fogyasztani, akkor semmiképpen se erőltessük.

4. Hogyan nyújtsunk megfelelő teljesítményt az ágyban?

Az első és legfontosabb tanács, hogy figyelj a partneredre. Fontos az előjáték, használd a kezed a szád és ha már a megfelelő üzemi hőmérsékleten van a partnered akkor jöhet a behatolás. Amennyiben nehézségekbe ütközöl használj síkosítót. Ha félsz, hogy túl hamar elsülsz, végezz önkielégítést a randit megelőzően illetve 1-2 pohár bor vagy pezsgő is segíthet elnyújtani az együttlétet, viszont vigyázz, mert a túl sok ital negatív hatással lehet a férfiasságra. Mindent egybevéve, ha figyelsz a partneredre akkor garantált a siker.

5. Fő a biztonság!

Mindig védekezz! Ez egy olyan tanács amit nem győzünk elégszer elmondani. Mind tudjuk, hogy óvszer nélkül sokkal jobb a szex, igaz? Igaz, ennek ellenére az első együttlétnél mindig védekezz, mivel nem ismered a partnered, nem tudhatod, hogy van-e olyan betegsége amit nem mond el neked, vagy ő maga sem tud a létezéséről! Az óvszer tökéletes megoldást nyújt a nem kívánt terhesség ellen, ez érett partnerek esetében 50+ nem szükséges, de a nemi betegségek kortól függetlenül jelen lehetnek. Ha sikerült kialakítani egy közelebbi viszonyt partnereddel, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy az óvszer kérdését megvitassátok, és amennyiben kölcsönös a bizalom, mellőzhetitek az óvszer használatát.

OLVASD EL EZEKET IS:

Ⓒ 2024 | onlinetarskeresok.hu | Minden jog fenntartva