Online randizás: Hogyan kezdjük el

Az online társkeresés már nem csak az időseknek vagy a reménytelenül félénkeknek való! Ha szeretnél találkozni valakivel, akivel közös az érdeklődési körötök, de talán nem tudjátok, hogyan közelítsék meg őket a való életben, az online társkeresés lehet a megoldás. Az online társkeresés legjobb része, hogy annyi időt szánhatsz rá, amennyit csak szeretnél, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy túl sokáig tartana, és elriasztanád a potenciális kérőket. Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogyan kezdj bele az online randizásba.

Végezz el kutatást

Az internet a randizással kapcsolatos információk aranybányája - attól kezdve, hogy ki a legjobb a személyiségtípusodnak, egészen a konkrét társkereső oldalakig és alkalmazásokig. A Google, a Yahoo, a Bing és bármilyen keresőmotor, amit a szíved megkíván, nagyszerű hely a kezdéshez. Nézz meg online cikkeket és útmutatókat is (ez egy jó kiindulópont), valamint olyan emberek által írt blogokat, akiknek van tapasztalatuk az online társkeresésben. Rengeteg fórum van, ahol kérdéseket tehetsz fel, és tanácsokat kaphatsz más szingliktől is. Ne feledd, hogy ha egy alkalmazást vagy oldalt akarsz használni, segít, ha tudod, mit kínálnak, így reális elvárásokat tudsz felállítani, amikor online keresed a szerelmet. Egyesek például nem párosítanak össze embereket a hely vagy a korosztály alapján, míg mások nem engedik meg, hogy a felhasználók üzenetet küldjenek egymásnak, hacsak nem fejezik ki mindketten az érdeklődésüket először. Ha ezeket a dolgokat ismered, az segít fenntartani a reményeidet, de abban is segít, hogy ne csüggedj el, ha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak!

Hozz létre egy olyan fiókot, amely kiemelkedik a többi közül

Az online társkeresés a számok játéka. Ha egyedülálló vagy és aktívan keresel partnert, nagy az esélye, hogy sok figyelmet kapsz, de nem mind pozitív lesz. Ily módon létfontosságú, hogy kitűnj, vagyis gondosan megtervezd, hogyan jelenik meg a profilod. Mi a legjobb kiindulópont? Olyan felhasználónév kiválasztásával, amely emlékezetes lesz a potenciális parntnered számára. Kerüld el, hogy olyasmit írj, ami rossz benyomást kelthet. Gondold át, mit szeretsz, ki vagy, és hogyan szeretnéd, hogy az emberek rád tekintsenek az interneten.

Erre figyelj oda

Ha hetero szingli vagy, három lehetőséged van arra, hogy belevágj az online társkeresésbe: (1) a barátaid kényszerítenek rá; (2) regisztrálj unaloműzésből a munkahelyeden, szeszélyből, vagy miután megláttál egy különösen helyes nőt a Starbucksban; vagy (3) várd meg, amíg jön a szerelem. Ha ez utóbbi hangzik vonzónak - már csak azért is, mert kevésbé tűnik ijesztőnek, mint egy online társkereső oldalhoz való csatlakozás. Íme néhány módszer, amivel még mindig elérheted, hogy ez megtörténjen. Ahelyett, hogy minden nap nyolc órán át tévézel, reklámok közben az Instagramot nézed, és minden héten a Facebook feedet olvasod, miközben arra vársz, hogy a nagy románc természetes módon történjen, próbáld ki inkább ezeket a tevékenységeket. Lehet, hogy közben találkozol egy érdekes emberrel.

Írj egy fantasztikus profilt

A legtöbb ember utálja kitölteni a profilkérdéseket a társkereső oldalakon - kínosnak és erőltetettnek érezheti. A társkereső oldalakban az a nagyszerű, hogy lényegében minden potenciális párral interjút készítesz, így minden nehéz munkát elvégeznek helyetted. Tegyél fel nyitott kérdéseket, amelyek nem csak igennel vagy nemmel válaszolnak, és adj a párodnak valami érdekeset, amit olvashatnak rólad, amikor megnézik a profilodat. Ahogyan te sem alkalmaznál olyan ápolónőt, aki nem tudta kitölteni a jelentkezési lapot, a legtöbb ember továbblép, ha a profilod nem készteti őket arra, hogy továbblépjenek. Még ha ijesztő is, töltsd ki a teljes profilodat, és próbálkozz egy kis személyességgel! Ha nincs időd személyes esszét írni, használd helyette az útmutatót arról, hogyan írj egy ütős online társkereső profilt.

Szervezz meg egy nem mindennapi első randit!

Ha már feliratkoztál egy szolgáltatásra, és összematcheltél valakivel, itt az ideje, hogy megszervezd az első randit. Ne úgy gondolj magadra, mint egy egyedülálló személyre egy társkereső oldalon; gondolj magadra úgy, mint egy szervezőre vagy vállalkozóra, aki egy csoportos tevékenységet szervez - te csak történetesen két olyan embert hozol össze, akik még nem ismerik egymást. Ehhez találkozzon egy olcsó étteremben vagy kávézóban körülbelül 30 percre. A beszélgetés egy bizonyos pontján javasoljuk, hogy keressetek egy másik helyet, ahol kávét vagy teát kaptok, és onnan folytassátok - és álljatok fel, amikor készen álltok.

OLVASD EL EZEKET IS:

Ⓒ 2023 | onlinetarskeresok.hu | Minden jog fenntartva